شیرین پلو یکی دیگه از غذاهای لذیذ و خوش خوراک ایرانی است.که بنا به ذائقه افراد می توان از شیرینی آن

کم یا زیاد نمود.این غذا بسته به ذائقه یا مواد موجود در منزل به مدلهای مختلف تهیه میشه. مثلا می توانید از

خلال پسته.خلال نارنج و یا حتی کمی زرشک قرمز هم استفاده کنید.

مواد لازم.

سینه مرغ ۷۰۰ گرم

برنج ۴ پیمانه

هویج ۴ عدد متوسط

خلال بادام ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد متوسط

زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری

شکر به مقدار لازم

نمک.زردچوبه.ادویه مرغ.روغن به مقدار لازم

طرز تهیه.

ایم مقداری را که نوشتم برای ما که چهار نفر بودیم کافی بود شما بسته به تعداد اعضا کم یا زیاد کنید. همچنین

برای مرغ می توانید از هر قسمتی که خودتان دوست دارید استفاده کنید.ابتدا مرغ را به تکه های دلخواه خرد

کنید و در مقدار کمی کره تفت دهید تا طلایی شود. سرخ کردن مرغ قبل از پخت باعث می شود موقع پخت

کف نکرده و بعد از پخت هم از هم پاشیده نشود.بعد از طلایی شدن درون ظرفی دیگر گذاشته و یک عدد پیاز

را نگینی خرد کرده و با نمک.زردچوبه و ادویه مرغ و مقدار کمی آب میگذاریم آرام پخته شود.خلال بادام را

در ظرفی شسته و با آب گرم خیس می کنیم تا نرم شود.هویجها را پوست کنده و خلال می کنیم.درون تابه کمی

کره یا روغن ریخته و هویجها را کاملا تفت می دهیم تا رنگش تغییر کرده و نرم شود.بعد از نرم شدن کامل

شکر را بسته به ذائقه اضافه می کنیم من در اینجا یک و نیم قاشق سوپخوری اضافه کردم کاملا هم می زنیم که

شکر با هویج مخلوط شود.نکته ای که در مورد هویج وجود دارد.آن موقع که ما ایران بودیم هویج را هر چقدر

سرخ می کردیم باز هم کمی خام بود و بایستی کمی آب هم رویش می ریختی تا پخته شود اما هویج هایی که در

خارج از کشور هستند با یک تفت دادن کاملا پخته می شوند پس دقت داشته باشید.سپس خلال بادام نرم شده را

افزوده و باز تفت می دهیم مقداری از زعفران غلیظ را افزوده و شعله را خاموش و کنار میگذاریم. برنج را که

از قبل خیس کرده بودیم مطابق معمول یا آبکش یا دمی پخته وقتی آماده شد.کمی از برنج را زعفرانی کرده و

از برنج آماده درون ظرف کشیده کمی از خلال بادام و هویج روی آن کشیده و برنج زعفرانی می دهیم و روی

آن را مرغ گذاشته و سرو میکنیم.امیدوارم از این غذای ساده و راحت تهیه کرده و لذت ببرید.

 

                                                                       نوش جان