20120418593 (2).jpg

20120418600.jpg

20120418601.jpg

20120418602.jpg

20120418608.jpg

20120418609.jpg

آلبالو پلو یکی دیگر از غذاهای مجلسی و خوش حوراک ایرانی است که در میان مردم

بسیاری از شهرهای ایران در اوائل فصل بهار که آلبالوی تازه به بازار می آید رواج دارد.

و معمولا با گوشت قلقلی یا مرغ تهیه و سرو می شود و در میان کسانی که به غذای

شیرین و مجلسی علاقمند هستند طرفداران خود را دارد.در هر حال به هر صورت که

پخته و سرو شود بسیار خوشمزه است پس بد نیست اگر تا به حال تهیه نکردید تا

این میوه تابستانی در بازار است دست به کار شوید.

مواد لازم.

برنج ۴ پیمانه

آلبالوی هسته جدا ۳ پیمانه

شکر ۵/۲ پیمانه

نمک.روغن.زعفران آبگرفته.دارچین.زردچوبه به مقدار لازم

گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

طرز تهیه.

ابتدا آلبالوی هسته جدا را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته

شده و قوام بیاید.یک عدد پیاز را رنده کنید با گوشت چرخکرده .نمک.زردچوبه.دارچین

ورز دهید و از آن گوشت های قلقلی تهیه کرده و جداگانه سرخ کنید وقتی سرخ شد

کمی آب روی آن بریزید تا پخته شود من به خاطر خوش مزه شدن گوشت در آخر که

آبش را از دست داد آلبالو را هم به گوشت اضافه میکنم هم خوشرنگ تر و هم خوش

مزه تر می شود.برنج را از قبل با کمی نمک خیس کرده و ابکش میکنیم برای ته دیگ

هر چه دوست داشتیم در ظرف میگذاریم سپس کمی برنج داخل ظرف ریخته و لابه لا

آن از مواد آلبالو با گوشت میدهیم و بین لابه لای هر کدام کمی زعفران می پاشیم و

برنج را میگذاریم تا دم بکشد.سپس در دیس مورد نظر کشیده و سرو میکنیم.امیدوارم

از خوردن این آلبالو پلوی خوشمزه در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.یادتون باشه آلبالو

تصفیه کننده کامل خون است.

 

                                                             نوش جان