یک پلوی ساده و بسیار بسیار خوشمزه و لذیذ .من که عاشقشم و اگه هفت روز هفته

از این پلو درست کنم به دلم نمی زنه .راستی می دونید استامبولی غذای محبوب

مردم کشور ترکیه هستش اسم اصلی آن استانبولی است که توسط ایرانیانی که به

این کشور می رفتند به کشور ما رسیده و مردم ما هم از این غذا لذت می برند.من

این غذا رو به این روش تهیه می کنم که خیلی هم خوشمزه میشه.امتحان می کنید؟

مواد لازم.

برنج ۳ پیمانه

گوجه رنده شده ۱ کیلو

پیاز ۱ عدد درشت

نمک.زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

سیب زمینی ۱ عدد درشت

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه.

ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید.کمی که طلایی شد

زردچوبه را اضافه و گوجه را که رنده کرده اید اضافه کنید و کاملا با پیاز داغ تفت دهید.

سیب زمینی را مکعبی خرد کنید .برنج را شسته و همراه سیب زمینی به پیاز و گوجه

افزوده زیر شعله را ملایم کنید که ته نگیرد .نمک را هم افزوده و اگر دیدید آب گوجه به

مقدار لازم برای پخت برنج نیست می توانید مقداری آب به برنج اضافه کنید وقتی آب

غذا کاملا کشیده شد مقداری دارچین روی آن پاشیده و بگذارید غذا کاملا دم بکشد

این غذای خوشمزه و ساده را می توانید با سالاد شیرازی یا انواع سالاد و ماست

نوش جان کنید.امیدوارم لذت ببرید.

 

                                                                 نوش جان