به به لوبیا پلو یکی دیگر از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در اکثر خانواده ها

تهیه و نوش جان می شود و با یک عطر مخصوص اشتها را بیشتر بیدار می کند.اگر

گفتید آن عطر چیست؟ بله درست حدس زدید عطر دارچین است که وقتی در لابه

لای پلو قرار می گیرد واقعا تحریک کننده است مخصوصا اگر کمی خوش روغن هم

تزیین گردد.

مواد لازم.

برنج ۴ پیمانه

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم

لوبیا سبز پاک شده ۵/۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد

رب گوجه ۵/۱ قاشق سوپخوری

زعفران آبکرده ۲ قاشق غذاخوری

نمک.زردچوبه.ادویه پلویی و دارچین و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه.

ابتدا برنج را مطابق تمامی پلو ها آماده کرده کمی زنده تر آن را صاف میکنیم.لوبیا را

که از قبل پاک کرده بودیم یکبار داخل آب جوش ریخته تا یک جوش بزند و مقداری نرم

شده سپس صاف کرده.در تابه ای یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن

تفت داده گوشت و زردچوبه را افزوده و کاملا سرخ میکنیم .رب گوجه را نیز اضافه و

در آخر لوبیا را نیز به مواد افزوده و یک فنجان آب روی آنها ریخته تا کاملا با هم مخلوط

شوند سپس در قابلمه مقداری روغن می ریزیم و اگر دوست داشتید برای ته دیگ

سیب زمینی یا نان قرار داده و مقداری از برنج را افزوده و از مواد گوشت و لوبیا روی

برنج داده و از ادویه پلویی و دارچین روی آن می ریزیم و دوباره برنج و بعد هم مواد

گوشتی تا وقتی مواد تمام گردد در آخر مقداری زعفران آبکرده روی مواد پاشیده و روی

شعله میگذاریم تا کاملا دم بکشد.

 

                                                                   نوش جان