لوبیا پلو

به به لوبیا پلو یکی دیگر از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در اکثر خانواده ها
تهیه و نوش جان می شود و با یک عطر مخصوص اشتها را بیشتر بیدار می کند.اگر
گفتید آن عطر چیست؟
بله درست حدس زدید عطر دارچین است که وقتی در لابه
لای پلو قرار می گیرد واقعا تحریک کننده است مخصوصا اگر کمی خوش روغن هم
تزیین گردد.![]()
مواد لازم.
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
لوبیا سبز پاک شده ۵/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۵/۱ قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک.زردچوبه.ادویه پلویی و دارچین و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه.
ابتدا برنج را مطابق تمامی پلو ها آماده کرده کمی زنده تر آن را صاف میکنیم.لوبیا را
که از قبل پاک کرده بودیم یکبار داخل آب جوش ریخته تا یک جوش بزند و مقداری نرم
شده سپس صاف کرده.در تابه ای یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن
تفت داده گوشت و زردچوبه را افزوده و کاملا سرخ میکنیم .رب گوجه را نیز اضافه و
در آخر لوبیا را نیز به مواد افزوده و یک فنجان آب روی آنها ریخته تا کاملا با هم مخلوط
شوند سپس در قابلمه مقداری روغن می ریزیم و اگر دوست داشتید برای ته دیگ
سیب زمینی یا نان قرار داده و مقداری از برنج را افزوده و از مواد گوشت و لوبیا روی
برنج داده و از ادویه پلویی و دارچین روی آن می ریزیم و دوباره برنج و بعد هم مواد
گوشتی تا وقتی مواد تمام گردد در آخر مقداری زعفران آبکرده روی مواد پاشیده و روی
شعله میگذاریم تا کاملا دم بکشد.
نوش جان
سلام به وبلاگم خوش آمدید.من نسرین هستم.عاشق هنر آشپزی و سفره آرایی.واقعا از وقت گذاشتن برای این کار لذت می برم.البته این علاقه بعد از ازدواجم بیشتر شد به قول مادرم تا وقتی خانه پدر بودم دست به سیاه و سفید نمی زدم.ولی از آنجا که داشتن دسپخت خوب در خانواده ام موروثی است خواه ناخواه من هم از این موضوع بی نصیب نماندم. با لا خره سفره ای که مادر بیندازد دختر جمعش می کند.لازم به ذکر است که مشوق اصلی من همسر عزیز و مهربانم می باشد که از خداوند متعال برایش آرزوی سلامتی دارم.تمامی موارد پخت و پز را با تجربه از کارهای دیگران بدست آورده و در این راه وقت و حوصله صرف نموده ام.دوست دارم تجربیاتم را هر چند ناچیز و در حد سن و سال خودم با دوستانم به اشتراک گذارم.آشپزی هنر است و هر کس می تواند به آن دست یابد.از گذاشتن غذای دیگران به نام خودم بدون گفتن نام شخص بیزارم