20110902407.jpg

تا کمی هوا سرد میشه سر و کله ترخینه توی اکثر خونه ایرانی ها پیدا میشه.غذایی

ساده و خوشمزه ولی در عین حال پر خاصییت.گرمی و صفای خاصی هم به سفره

میده .تمامی خاصییت اون به خاطر وجود زیاد گندم یا بلغور هستش که فوق العاده

برای بدن مفیده.من قبلا طرز تهیه ترخینه را کاملا توضیح دادم.برای دوستانی که در

خارج ایران زندگی می کنند و دسترسی به این خوراکی ندارند.که خیلی راحت میشه

تهیه کنند و نوش جان کنند.اما با این ترخینه میشه انواع و اقسام آش ها و سوپهای

خوشمزه را درست کرد.من در اینجا طرز تهیه یک نوع ساده آش ترخینه را برای دوستان

توضیح خواهم داد .که امیدوارم تهیه کنند و لذت ببرند.

مواد لازم.

ترخینه خشک ۳ تا ۴ عدد که خشک شده آن را در عکس می بینید

سبزی اسفناج نیم کیلو

پیاز ۱ عدد بزرگ

عدس ۱ فنجان

نمک.زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه.

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید.کمی که طلایی شد

زردچوبه را افزوده.عدس و ترخینه را با مقدار مناسب آب اضافه کنید.و بگذارید تا هردو

پخته شوند.وسطهای پخت اسفناج را که پاک کرده و کمی خرد کرده اید افزوده و فلفل

و نمک هم بیفزایید.سپس زیر شعله را کم کنید تا کاملا جا افتاده و به لعاب دادن بیفتد

بعد از اینکه آش کاملا جا افتاد در ظرف مناسب بگشید و نوش جان کنید.خیلی ساده

و خوشمزه.

                                                                         نوش جان