پلوی نخود فرنگی با قارچ (هندی و پاکستانی)

یکی از پلوهای خوشمزه و مفید از لحاظ تغذیه ای در هند و پاکستان پلوی نخود فرنگی
است که بعضی ها بدون قارچ و بعضی با قارچ یا گوشت تهیه میکنند.که بسیار آسان و
ساده تهیه می شود کافیست ادویه ها دم دستتان باشد و شروع به کار کنید.
مواد لازم.
برنج باسماتی هندی 3 پیمانه
قارچ ورقه شده 300 گرم
نخود فرنگی 1 پیمانه
دانه میخک 3 تا 4 عدد
چوب دارچین یک عدد
پیاز 1 عدد متوسط
فلفل سبز چیلی 3 تا 4 عدد
زنجبیل و سیر ریز خرد شده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نعناع خشک یا تازه خرد شده مقداری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه.
ابتدا برنج را پاک کرده .شستشو دهید و به مدت 2 تا 3 ساعت با آب گرم خیس کنید
نمک زیاد بدان اضافه نکنید چون برنج به صورت کته می باشد .
مقداری روغن در ظرف بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.سپس میخک و چوب
دارچین را اضافه کنید تا وقتی که صدای جلیز و ویلیز آن بلند شود در اینجا پیاز را افزوده
و تفت دهید تا سبک شود و فلفل سبز را که ریز خرد کرده اید اضافه کنیدو مجددا تفت
دهید.سپس سیر و زنجبیل ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا آنها نیز با مواد یکی
شده و سبک شوند.سپس قارچ ورقه شده و نعناع خشک را اضافه بعد از هم زدن
شکر + نمک +نخود فرنگی را افزوده و کاملا هم بزنید در آخر برنج از قبل خیس شده
را اضافه و به مقدار لازم روی آن آب بریزید و بگذارید تا آب آن کاملا کشیده شود من در
اینجا یک قاشق زعفران هم اضافه کردم در دستور اصل آن ندارد ولی طعم آن را خیلی
بهتر می کند.بعد از اینکه آب برنج کاملا جمع شد شعله را کم کنید و بگذارید پلو دم
بکشد.بعد از آماده شدن درون ظرف مورد نظر بکشید و به همراه خانواده محترم میل
کنید امیدوارم از طعم این پلوی هندی و پاکستانی هم لذت ببرید.من گوشه برنج را با
تربچه های که خودم کاشتم تزیین کردم.
نوش جان