X
تبلیغات
هنر طباخی - آب طالبی

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

301744_305048246237174_1734160342_n.jpg

آخ که چه حالی میده توی گرمای تابستان یک لیوان از این آب طالبی بزنی در بدن

مواد لازم.

  1. طالبی پوست کنده و خرد شده ۱ عدد
  2. شکر بر حسب ذائقه
  3. یخ خرد شده نصف لیوان
  4. وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه.

طالبی را پوست کنده هسته آن را جدا کنید و کمی خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید . به مقداری

که دوست دارید به آن شکر اضافه و وانیل و یخ خرد شده را نیز بیفزایید و مخلوط کن را روشن و با

هم کاملا مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید و میل بفرمایید . می توانید به جای شکر کمی بستنی

بدان اضافه کنید.

خواص طالبی.

خواص فراوان طالبي، اين ميوه را به يكي از بهترين پيشگيري‌كننده‌هاي سرطان تبديل كرده است. طالبي از جمله ميوه‌هايي است كه به‌رغم دارا بودن مواد مغذي بسيار، كالري بسيار كمي دارد. طالبي سرشار از بتاكاروتن، اسيد فوليك، پتاسيم، ويتامين C و A و فيبرهاي غذايي است و مقادير بالايي ويتامين B كمپلكس، ويتامين B1 ، B3، B5 و B6دارد و منبع آنتي اكسيدان است كه از بروز سرطان و بيماري‌هاي قلبي جلوگيري مي‌كند. همچنين تركيبات بي‌نظير موجود در طالبي از غلظت خون مي‌كاهد و از ايجاد لخته‌هاي خوني غيرعادي در سيستم قلبي عروقي جلوگيري مي‌كند. مصرف مرتب ويتامين C كه در طالبي، بوفور يافت مي‌شود، از سخت شدن عروق و تصلب شرايين پيشگيري مي‌كند. مصرف زياد اين ويتامين مانند آنتي‌اكسيدان عمل مي‌كند و از سلول‌ها در برابر آسيب‌هاي ناشي از راديكال‌هاي آزاد محافظت مي‌كند. مصرف نوشيدني‌هايي چون آب طالبي كه سرشار از آنتي اكسيدان هستند از بروز سرطان‌هايي چون سرطان معده و روده و نيز سرطان پوست جلوگيري مي‌كند.

ويتامين A موجود در بتاكاروتن طالبي خطر ايجاد آب مرواريد را كاهش مي‌دهد و بينايي شما را تقويت مي‌كند، ويتامين C و A سيستم ايمني را براي مبارزه با عفونت‌ها تقويت كرده، اختلالات چشمي را كم مي‌كند و از بروز مشكلات استخواني و پوكي استخوان و مشكلات ريوي و آلزايمر پيشگيري مي‌كند. در عين حال آنتي‌اكسيدان بالاي طالبي، كلسترول بالاي خون را نيز پايين مي‌آورد. پتاسيم موجود در اين ميوه به ترشح سديم كمك مي‌كند و به اين طريق فشار خون را كاهش مي‌دهد. تركيبات موجود در آن به بي‌خوابي شما كمك مي‌كند. خانم‌هايي كه در دوران قاعدگي دچار خونريزي‌هاي شديد و لخته‌هاي خوني هستند، مي‌تواند در اين دوران آب طالبي مصرف كنند. كمبود پتاسيم موجب گرفتگي‌هاي عضلاني و آسيب مي‌شود و آب طالبي با دارا بودن مقدار زيادي پتاسيم، اين كمبود را جبران مي‌كند. اسيد فوليك موجود در طالبي در زنان باردار مي‌تواند از بروز نقص‌هاي دوران جنيني جلوگيري كند.

اگر سيگاري هستيد و قصد ترك آن را داريد از آب طالبي غافل نشويد. اين ماده حاوي مواد مغذي و معدني است كه مي‌تواند به شما در ترك سيگار و بهبودي و بازيابي بدن در رهايي از نيكوتين كمك مي‌كند.

                                                                                             

                                                                                            نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه