هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

15071980998.jpg

 اگر تا به حال این مدل جوجه کباب رو تجربه نکردید حتما سعی کنید یکبار امتحانش کنید تا ببینید واقعا مزه

داره یا نه.البته جای همگی دوستان سبز

مواد لازم.

جوجه تا یک کیلویی ۳ تا ۴ عدد

سس مایونز ۱ شیشه کوچک

ماست ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو یا سرکه سفید ۱ فنجان

پیاز ۳ تا ۴ عدد درشت

سیر ۲ حبه

نمک به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه.

ابتدا مرغ را به قطعات ریز که بشود راحت به سیخ گرفت برش دهید.پیاز را گرد گرد برش دهید و برشها را از

هم باز کنید تا عطر آن در مواد آزاد شود.سس مایونز را با ماست+آبلیمو+زعفران +سیر له شده+نمک

مخلوط کنید.جوجه ها را در ظرفی بریزید و سس را روی آن ها ریخته با دست کاملا مالش دهید .درب ظرف

را ببندید و برای ۵ تا ۶ ساعت مزه دار کنید .طی این مدت چندین باز دیگر به سراغ جوجه ها رفته و کاملا

آنها را با سس مخلوط و زیر و رو کنید بعد از آن به سیخ کشیده.آتش منقل را یکدست آماده کنید و روی منقل

به آرامی کباب کنید یادتان باشد برای کباب جوجه نباید سریع باد بزنید بلکه به آرامی تا داخل مرغ پخته شود.

برای لابه لای کباب هم می توانید گوجه با فلفل به سیخ بکشید و جداگانه کباب کنید .این کباب به خاطر وجود

سس مایونز احتیاجی به اضافه کردن روغن مایع نداردوامیدوارم از طعم این کباب هم لذت ببرید.

 

                                                نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه