هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

  20140312737.jpg

20140312738.jpg20140312740.jpg

20140312744.jpg

20140312747.jpg400125_232573516817981_974564936_n.jpg

20140312764.jpg

20140312754.jpg

20140312768.jpg20140312770.jpg

 

 

طرز تهیه مسقطی بسیار بسیار ساده است و به نظر من خیلی راحت تر از شله زرد

است .کافیست که مواد لازم را به اندازه به کار برده تا این شیرینی سنتی را عالی

تهیه کنید.

مواد لازم.

نشاسته گل ۱ پیمانه

شکر ۲ پیمانه

آب ۳ پیمانه

گلاب ۱ پیمانه

عرق هل ۱ قاشق سوپخوری

پودر نارگیل.پسته برای تزیین به مقدار لازم

کره بی نمک ۵۰ گرم

زعفران آبکرده به مقدار لازم

طرز تهیه.

در ابتدا بگویم من مدتی را که در پاکستان زندگی میکردم به غیر از نشاسته ذرت هیچ

نشاسته ای وجود نداشت و من با آن تهیه کردم هیچ فرقی نمیکرد پس اگر نشاسته

گل هم نداشتید از ذرت هم میشه استفاده کنید.بهترین ظرف برای تهیه مسقطی و

باسلق ظرف لعابی می باشد اگر شما از ظرف تفلون استفاده کنید در اثر زیاد هم زدن

تفلون آن کنده شده و داخل مسقطی می شود و اگر هم از ظرف روحی استفاده کنید

هیچوقت رنگ مسقطی شما به سفیدی لعابی نمی شود پس حتی المقدور از لعابی

استفاده کنید.ابتدا نشاسته را با آب کاملا مخلوط کنید و از صافی رد کنید .سپس روی

شعله متوسط قرار داده تا زمانی که به جوش آید سپس شکر را افزوده و خوب هم

بزنید طی این مدت که نشاسته را روی شعله میگذارید تا لحظه آخر دستتان را از آن

جدا نکنید و مدام هم بزنید بعد از اینکه مایه خودش را گرفت طوری که جای خط

کفگیر روی آن بیفتد گلاب و عرق هل را اضافه و کاملا مخلوط کنید و بعد از یک یا دو

دقیقه دیگر شعله را خاموش کنید و کره را اضافه کرده و اگر دوست دارید نصف مواد

زعفرانی باشد نیم آن را به صورت ساده در ظرف مورد نظرتان بریزید و نصف باقیمانده

را با زعفران مخلوط کنید و آن را داخل قالب جداگانه بریزید و با پودر نارگیل و پسته تزیین

کنید بگذارید کاملا سرد شود سپس برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید این مقداری

که من تهیه کردم دوبرابر مقدار ذکر شده است.امیدوارم تهیه کرده و لذت ببرید.

 

                                                                        نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه