X
تبلیغات
هنر طباخی - چای دارچین و زنجبیل

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

407322_222599944482005_1812616084_n.jpg

زنجبیل در اصل یک گیاه هندی و چینی است که به خاطر شناسایی فوائد بسیار بالای آن همینک در بسیاری

از کشورها به خصوص مناطق استوایی و گرمسیری کشت می شود.در بین افراد جهان هندی ها و چینی ها

که عاشق طعم تند و تیز ادویه ها و گیاهان می باشند بیشترین مصرف را از این گیاه دارند.ریشه این گیاه

چهار هزار ساله اثر مطلوبی در درمان سرگیجه.تهوع.استفراغ.تعریق.گلو درد.سردرد.پاره ای از دردهای

قاعدگی و آرتریت.و تب ودرد انواع سرماخوردگی و آنفولانزا مفید می باشد.دانشمندان به تازگی از ریشه

این گیاه برای درمان بیماران سرطانی استفاده می کنند.همچنین به دلیل گرمای زیاد این گیاه برای کسانی که

در مناطق رطوبتی زندگی میکنند عالی می باشد.در زمستان خوردن چای این گیاه از سرماخوردگی جلو-

گیری می نماید.

دارچین برای اولین بار در کشور سریلانکا کشف شد و بعد از آن به تمامی نقاط دنیا کشیده شد.که یکی از

چاشنی های مهم در غذاها محسوب می شود.گیاه دارچین به علت داشتن اسانی و تانن.محرک و قابض است

و به عنوان اعمال هضم گردش خون به کار می رود.دارچین تاثیر مفیدی در زیاد شدن نیروی جنسی و

رفع دردهای عضلانی .رفع سوء هاضمه به ویژه در مورد نفخ می باشد و بهترین بادشکن معده است.

به علت داشتن تانن اثر مفیدی در درمان اسهال دارد.دانشمندان به تازگی دریافتند که این گیاه اثر مفیدی

در درمان بیماریهای قندی دارد.همچنین چربی و کلسترول خون را کاهش داده و همچنین اثر بسیار مفیدی

در درمان تب دارد و به بدن انرژی می دهد اگر حس کردید بدنتان ضعیف شده و سرما خورده ای دارید

بهترین چای برای شما چای دارچین و یا دارچین و زنجبیل می باشد.

برای تهیه چای دارچین و زنجبیل بهتر است از خشک شده این گیاهان استفاده نمایید زیرا عطروطعم تند

تازه آن کمی زیاد است. کافیست مقداری دارچین و زنجبیل را درون یک قوری ریخته و آب داغ روی آن

بریزید و به مانند چای بگذارید تا دم بکشد و سپس استفاده نمایید.

 

                                                                                نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه