X
تبلیغات
هنر طباخی - طرز تهیه آلو بخارا در منزل

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

20140724333.jpg

20140724334.jpg

 

فکر میکردید روزی برسه که اینقدر کدبانو بشین که خودتون آلو بخارا رو در خانه تهیه

کنید.بله دیگه بابا ما اینیم

یادتون باشه شما هم می تونید برای تهیه آلو بخارا هم از آلوهایی که در عکس

می بینید استفاده کنید و هم از آلوهایی که سبز تیره هستند و در فصل مهر و آبان

به بازار می آیند و به آلوی بخارای خورشتی معروفند استفاده کنید.ولی بهتر است

آلویی را انتخاب کنید که کمی رسیده و نرم باشد.

مواد لازم.

  1. آلوی بخارا به مقدار لازم
  2. شکر به مقدار لازم

طرز تهیه.

ابتدا آلو را شسته و پاک کنید سپس با نوک انگشتان ارام آرام طوری که به آلو صدمه

وارد نکنید پوست آلوها را بگیرید.این نکته خیلی مهم است .کیسه فریزری را در کنار

دستتان بگذارید و به مقداری که برای هر خورشت نیاز دارید درون کیسه از آلوهای

پوست گرفته قرار داده و با نوک انگشتان به اندازه یک قاشق مرباخوری شکر روی

آلوهای داخل کیسه بریزید و سریع کیسه را ببندید و داخل فریزر قرار دهید .خود آلو

به مرور زمان در فریزر به آلوی بخارا تبدیل می شود.امیدوارم واضح توضیح داده باشم

و بتوانید به راحتی تهیه کنید.

 

                                                               نوش جان

 

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه