هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

 

به به از این رنگ و مزه .به به هر آدم سیری رو به اشتها می یاره .

من همیشه جوجه کبابم عالی در می یاد چه توی فر چه روی آتیش .فقط یه فرق داره

وقتی که روی منقل تهیه میکنم خب تمام میشه و می ره پی کارش اما وقتی

که توی فر تهیه می کنم خدا رو گواه می گیرم تا چند وقت گریه میکنم برای قبض

گاز(مخصوصا یه مدتی که توی پاکستان که بودم آنجا به هیچ عنوان نمیشه از

گاز زیاد استفاده کرد چون گاز این کشور از ایران و کشوری دیگه تهیه میشه بخاطر

همون خیلی خیلی قیمت گاز آنجا گران هستش.بگذریم شکم هستش دیگه

نمی پرسه باید تنوع باشه .خلاصه بریم سر تهیه جوجه کباب در فر

مواد لازم.

  • جوجه حدود ۱ تا ۵/۱ کیلو ۱ عدد
  • پیاز ۲ تا ۳ عدد بزرگ
  • سرکه سفید ۲ قاشق سوپخوری
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • سیر ۲ تا ۳ حبه
  • نمک . فلفل . به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای و گوجه برای داخل شکم مرغ

طرز تهیه.

ابتدا پیاز و سیر را پوست کنده و با روغن مایع و سرکه سفید داخل غذا ساز بریزید

تا کاملا پیاز و سیر له شود که موقع کباب شدن پیاز نسوزد.کمی هم نمک و فلفل

بدان افزوده مواد را داخل یک نایلون محکم از همین زیپ دارها بریزید و مرغ را درون

آن قرار داده مواد را به تمام قسمتهای آن برسانید شما هم می توانید به صورت

کامل مرغ را درون پلاستیک قرار داده هم می توانید تیکه کنید و بعد به سیخ بکشید

سپس به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مرغ طعم دار شود .اگر

مرغ را به صورت درسته استفاده می کنید بعد از اینکه آن را از سس بیرون آوردید

درون شکم مرغ یک عدد فلفل دلمه ای و یکی دو عدد گوجه قرار داده و ارام شکم

مرغ را با نخ بدوزید و خیلی آرام مرغ را به سیخ مخصوص جوجه در فر قرار داده و با

گیره ها آن را محکم کنید زیر قسمتی که مرغ را قرار می دهید یک ظرف را که به

فویل الومینیوم پیچیده اید قرار دهید چون در هنگام بریان شدن روغن آن به پایین

سرازیر می شود و آن ظرف دیگر نمی گذارد که روغن به تمام قسمتهای فر پخش

شود اگر دوست دارید گوجه و فلفل هم کباب کنید بهترین حالت همین است که

درون همان ظرف گوجه و فلفل را قرار داده تا هم کباب شده هم از روغنی که از مرغ

چکه میکند مزه دارش کند.بعد از اینکه مواد را اماده کردید شعله گریل را روشن کرده

و اجازه دهید تا مرغ برشته شود خود فر به طور خودکار مرغ را به چرخش در می آورد

بسته به نوع هر فر میزان ساعت برشته شدن مرغ فرق می کند البته بسته به

بزرگ و کوچک بودن مرغ هم شرط می باشد ولی معمولا بین ۵/۱ تا ۲ ساعت معمولا

جوجه ای که در سس قرار دارد آماده می شود.برای اینکه بدانید جوجه اماده است

در اواخر پخت با یک چنگال کمی در یک قسمت مرغ فرو کنید اگر سفت نبود آماده

شده است البته بوی بسیار مطبوعی هم که از ان بر می خیزد خود نشان از اماده

شدن آن می باشد.امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.

 

                                                                       نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه