X
تبلیغات
هنر طباخی - شوری نخود فرنگی

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

20140310673.jpg20140310679.jpg

305859_182779741797359_2138432748_n.jpg

 

شاید براتون عجیب باشه شوری نخود فرنگی . ولی نه عجیب نیست هیچ کاری نداره

همیشه که همه افراد فریزرهاشون دریایی از وسیله جا نمی گیره. بعضی وقتها هم

مجبور میشیم مدل های دیگری رو امتحان کنیم.من این طرز تهیه رو خواهرم نشونم

داد.تازه خیلی هم به صرفه هستش هر چه باشه از کنسرو نخود فرنگی بهتره که

کلی مواد نگهدارنده داره.روش تهیه آن هم دقیقا مدل خیار شور هست تازه خیلی

ساده تر و خوشمزه تر که برای تهیه انواع غذا و سالاد در دسترستون هستش.

مواد لازم.

  1. نخود فرنگی تازه
  2. آب
  3. نمک
  4. مقدار کمی سرکه

طرز تهیه.

من به خاطر این مقدار نگفتم چون هر کسی هر مقداری که دوست داره تهیه میکنه

آب را با نمک و مقدار خیلی کمی سرکه بجوشانید مثلا برای یک لیتر آب ۱ قاشق

سوپخوری سرکه کافی می باشد. بعد از یکی دو جوش خاموش کنید و بگذارید تا

سرد سرد شود .نخود فرنگی ها را که پاک کردید و شستشو دادید و کاملا آب آنها

رفته و خشک شده را درون ظرف مناسب بریزید و بعد از اینکه آب و نمک کاملا سرد

شده بود روی آن بریزید و درب ظرف را محکم کنید و در جای خنک قرار دهید.

 

                                                             

 

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه