X
تبلیغات
هنر طباخی - ترشی زمستانی (سالاد فصل)

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

  308096_164627790279221_3954075_n.jpg

20140303547.jpg

20140303548.jpg

 

 

این سالاد که اواخر پاییز و برای فصل زمستان تهیه میشه بسیار بسیار خوشمزه هستش و در سر هر

سفره طنازی خودش را به همراه داره به شرطی که کاملا جا افتاده باشه.

شما برای تهیه این سالاد خوشمزه از هر نوع میوه یا سبزی این فصل که دلتون بخواد می تونید استفاده

کنید.

مواد لازم.

  1. کلم برگ ۱ کیلو
  2. فلفل سبز ریز ۲۵۰ گرم
  3. پیاز ریز ریز نیم کیلو
  4. خیار ۱ کیلو
  5. هویج نیم کیلو
  6. گل کلم ۱ کیلو
  7. گوجه ۵ کیلو
  8. سرکه به مقدار لازم
  9. سس کچاب تند به مقدار لازم
  10. شلغم شیرازی نیم کیلو
  11. نمک. ادویه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه.

مادر من برای تهیه این ترشی خوشمزه از هر نوع سبزی یا میوه فصل خودش استفاده میکنه . پس

بنابراین دست خودتان هستش که اگر هر چیزی را بیشتر دوست دارید مقدارش را کم و زیاد کنید و

هیچ اشکالی در تهیه اون نداره.

ابتدا  از روز قبل گوجه ها تمیز بشویید و قاچ کنید و درون یک ظرف پلاستیک بزرگ بریزید و حسابی با

دست تمیز چنگشان بزنید به مانند رب گوجه که در قدیم در خانه ها تهیه میشد.و به خاطر اینکه زودتر

آب بیندازد مقدار کمی نمک به آن بیفزایید و چند ساعت بگذارید تا کاملا له شود.هر چند ساعت یکبار

مجددا آن را تمیز چنگ بزنید و تا صبح روز بعد بگذارید که همانطور بماند.فردای آن روز یکبار دیگر گوجه

را چنگ زده و درون الک یا توری بریزید و کاملا آب گوجه را از تفاله جدا کرده و درون یک قابلمه بریزید

و روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید چند دقیقه یکبار آن را به هم بزنید تا کم کم آب آن تبخیر گردد.

و یک مایع نسبتا غلیظی به مانند کمی از فرنی شل تر داشته باشیم. طی این فاصله سبزی ها و

میوه ها را که تمیز شسته و درون سبد گذاشته ایم تا آب آن جدا شود را به دلخواه به اندازه ای که

دوست داشته باشیم خرد کرده و درون ظرف مناسب می ریزیم .سپس آب گوجه را که کاملا جا افتاده

با زردچوبه و نمک و کمی ادویه ترشی و مقدار کمی سرکه که شل نشودو همچنین برای خوشمزه

و خوش طعم شدن ترشی سس تند کچاب مخلوط کرده و وقتی یک جوش کامل زد زیر شعله را

خاموش میکنیم و وقتی سرد شد روی ترشی یا همان سالاد فصل ریخته و درب ظرف را محکم بسته

و برای زمستان آماده میکنیم.این ترشی طعم بسیار بسیار مطبوعی دارد و حدودا دو تا سه هفته

کاملا جا می افتد.امیدوارم تهیه کرده و لذتش را ببرید.

 

                                                                                       نوش جان

 

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه