هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

23092014405.jpg

23092014407.jpg

آیا تا به حال تعریف ترشی سیر هفت ساله را شنیده اید.آیا تا به حال از آن ترشی خورده اید.

من خودم ترشی هفت ساله و شاید سیر ترشی ده ساله هم خوردم.قضیه این چنین بود که قبل

از اینکه به خارج از ایران بیام برای زندگی مادرم یک مقدار سیر برای ترشی انداخت.بعد از سالیان

سال که رفتم ایران مادرم از اون برام آورد و واقعا مثل کره شده بود .اصلا فکر نمی کردی این همون

سیر هستش و به اون خوشمزگی شده . پس قسمت شد و من هم ترشی سیر جا افتاده و چند

ساله خوردم.همون موقع یک فکر به سرم رسید.و چون فصل سیر تازه بودش به مادرم گفتم که یک

مقدار برام سیر تازه بگیره و مادرم هم برام نزدیک پنج کیلویی خرید و با مهارت خاصی طوری که از

ریشه جدا نشه یک پوست از آن جدا کرد.من هم همه را خیلی آرام و مرتب داخل یک قابلمه چیدم

و مقداری آب و سرکه را با هم مخلوط کردم و روی آنها ریختم و شعله را روشن و حدود ۴۵ دقیقه

گذاشتم آرام آرام برای خودش جوشید تا کاملا نرم شد.البته نه له بشه.بعد زیر شعله را خاموش

کردم .و کمی که خنک شد.داخل ظرف مناسبش چیدم.حدود یک کیلو شیره خرما داشتم با حدود

دوکیلو سرکه جوشاندم.مقداری نمک هم بهش اضافه کردم و همونطور گرم روی سیرها ریختم و

درب ظرف را بسته تا یک هفته ثابت نگه داشتم بعد از یک هفته که درب آن را باز کردم.هیچ کس

باور نمی کرد که این سیر سیر چند روزه هستش و همه فکر می کردند که از سیرهای چند ساله

مامان هستش.جای همگی خالی واقعا عالی طوری که مثل کره توی دهان آب می شد.تازه با

این ابتکار نتیجه می گیرم که در اکثر مغازه ها وقتی میگن سیر چند ساله و اگه تموم کرده باشند

چند روز بعد برات مهیا می کنند از همین روش استفاده میشه و فکر می کنم چندین ساله بودنش

زیاد صحت نداره.البته خودشون می دانند و خدای خودشان.

                            

                                                     

                                                            نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه