طرز تهیه پوره کدو حلوایی در منزل برای انواع مصارف خانگی
وجود دارد.همین پوره کدو تنبل می باشد که برای تهیه انواع کیک/دسر/سوپ/غذا و
.... مصرف دارد. نکته مهم در تهیه اکثر کیک ها استفاده از پوره کدو تنبل
است ولی چه نوع پوره ای .آیا اگر کدو را پوره کنیم.کافیست؟متاسفانه بعضی از
وبلاگها برای تهیه مواد لازم فقط میگویند پوره کدو ولی باید دانست که پوره کدو تنبل
تازه چسبنده و تقریبا در بعضی از کیک ها و خوراکی ها غیر قابل مصرف می باشد
در خارج از ایران در تمام مارکت ها پوره آماده را می شود بدست آورد.ولی تهیه آن نیز
هیچ کار خاصی ندارد و چند دقیقه ای آماده می شود.یکبار امتحان کنید.تا هم از
تفاوت قیمت و هم نداشتن نگهدارنده لذت ببرید.
مواد لازم.
کدو حلوایی.
غذاساز یا مخلوط کن
طرز تهیه.
کدو را بشویید و کاملا خشک کنید.با چاقوی تیز آن را با پوست برش زده با کمک یک
قاشق مربا خوری تخمه های آن را جدا کنید تا کاملا تمیز شده و در سینی یا قالب
فر بچینید .فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا کمی گرم شود.سینی را در
فر طبقه وسط به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید .خواهید دید پوست کدو نرم شده و
به راحتی مانند کاغذ خشک شده .سپس از فر بیرون آورده و بگذارید دمای آن از بین
برود .باز به کمک قاشق قسمت گوشتی کدو را از پوست جدا کرده و داخل غذاساز
یا مخلوط کن بریزید و کاملا پوره کنید.سپس برای مصارف مختلف در فریزر نگهداری
کنید.امیدوارم این روش شما را در تهیه انواع خوراکی یاری دهد.
نوش جان