X
تبلیغات
هنر طباخی - روغن کرمانشاهی

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

روغن کرمانشاهی که شهره جهانی دارد.نوعی روغن حیوانی است که در کرمانشاه از شیر گاو و

گوسفند به دست می آید.و این محصول به عنوان بهترین نوع روغن زرد در ایران و حتی بسیاری از

کشورهای خارجی شهرت دارد و در مقابل روغن نباتی به معنای مطلق روغن زرد نیز استعمال میگردد

روغن حیوانی از نوعی کره محلی بدست می آید که از به هم زدن دوغ در مشک تهیه می شود .ابتدا

دوغ تهیه شده از ماست را درون مشک ریخته و پس از تکان دادن مشک کره از دوغ جدا می شود .

سپس کره را درون دیگ های مخصوص ریخته و به ملایمت حرارت می دهند در اثر حرارت آب کره تبخیر

شده و روغن آن که چربی حیوانی است باقی می ماند . طعم این روغن بستگی زیادی به چرای دامها

دارد. به دلیل چرای دامهای این منطقه در مراتع پر آب و علف  این روغن از طعم بی نظیری که که حاصل

گیاهان معطر کوهی می باشد برخوردار است . و یکی از سوغاتیهای گران و باارزش استان کرمانشاه

محسوب می گردد.

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه