هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

 

مواد لازم.

  1. سیب زمینی متوسط ۳تا ۴ عدد
  2. پودر سوخاری به مقدار لازم
  3. نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
  4. شیر نصف فنجان
  5. کره ۵۰ گرم
  6. روغن برای سرخ کردن
  7. تخم مرغ زده شده ۱ عدد

طرز تهیه.

ابتدا سیب زمینی را بشویید و بگذارید به صورت آبپز کاملا پخته شود . سپس آن را رنده کنید

و با نمک و فلفل و ادویه و مقدار کمی شیروکره به صورت پوره در آورید و مواد را درون دست حالت

دهید و ابتدا درون پودر سوخاری بعد تخم مرغ زده شده و دوباره درون پودر سوخاری سپس سرخ کنید.

این نوع سیب زمینی هم به عنوان عصرانه و هم به عنوان یک شام سبک و هم به عنوان تزیین

بغل سالاد یا سرخ کردنی ها کاربرد دارد و بسیار خوشمزه است.

 

                                                                         نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه