هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

20140317904.jpg20140317902.jpg

روش تهیه کاستر بسیار بسیار ساده است و در تمام فروشگاه ها پودر آن با طعمهای مختلف موجود

است من طرز تهیه آن را برای شما دوستان شرح خواهم داد.

مواد لازم.

  1. پودر کاسترد با طعمی که دوست دارید ۲ قاشق غذاخوری
  2. شیر ۲ لیوان
  3. شکر برای هر قاشق پودر به مقدار ۲ قاشق
  4. انواع مغزه ها(بادام . پسته) کمی

طرز تهیه.

 ابتدا دو لیوان شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید وقتی کمی گرم شد شکر را با هر

نوع مغز که دوست داشتید به آن اضافه کنید و پودر کاستر را درون مقدار خیلی کمی آب سرد حل

کنید و موقعی که شیر به جوش آمد داخل آن ریخته و مدام به هم بزنید تا زمانی که مانند فرنی

سفت شود سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با هر چه که دوست داشتید تزیین کنید . شما میتوانید

پس از اینکه کاسترد را درون یخچال گذاشتید و کامل خودش را گرفت آن را به روش ژله درون ظرف

برگردانید و تزیین کنید.

همیشه برای تهیه کاسترد برای هر یک قاشق پودر یک لیوان شیر و دو قاشق شکر استفاده میشود

 

 

                                                                           نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه