X
تبلیغات
هنر طباخی - خامه فرم گرفته

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

312861_182775411797792_578823736_n.jpg

مواد لازم.

  1. خامه ۲۵۰ گرم
  2. شکر پودر شده ۸۵ گرم
  3. وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
  4. در صورت نداشتن وانیل گلاب ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه.

پودر شکر را با خامه و وانیل یا گلاب مخلوط کنید و با قاشق زیر و رو کنید و داخل یک کاسه استیل

درون فریزر به مدت نیم تا یک ساعت تا زمانی که در آن تیغه های یخ را مشاهده نمودید قرار داده .

سپس از فریزر درآورید و با همزن آن را کاملا بزنید تا زمانی که جای پره های همزن روی خامه مشخص

گردد و کاملا پف کرده و حجمش دو برابر شود .فقط نکته مهم اینجاست که اگر به همزدن زیاد ادامه

دهید خامه به کره تبدیل شده و قابل استفاده برای کیکها نمی باشد.

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه