هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

اول از همه براتون بگم که این آش واقعا خوشمزه یکی از غذاهای مقوی .گران قیمت و اصیل و محلی

کرمانشاهی است .که چندین سال است در جشنواره غذا که در ایران برگزار می شه مقام اول را به

خودش اختصاص داده . راز این آش اصیل در کشدار بودن آن است که لعاب جا افتاده آن مانند پنیر

پیتزا کش آمده و واقعا درست کردن آن کار هر کسی نمی باشد و احتیاج به حوصله فراوان دارد. با این

وجود من بارها درست کردم و وقتی دوستانم نوش جان کرده اند واقعا باور نمی کردند که به این خو ش

مزه گی درست بشه.کشدار بودن این آش فقط به آب قلمه جوشیده بستگی داردو به میزان گوشت

آن.این عکسی رو که می بینید یکی از بهترین آش عباسعلی فروشی های کرمانشاه است .که واقعا

در ماه رمضان هزاران نفر از ساعتها در صف برای تحویل آش در جلوی مغازه ایشان صف گرفته اند.

لوبیا سفید.جو و برنج نیم دانه از هر کدام ۲ پیمانه

  1. عدس ۳ پیمانه
  2. گندم پوست کنده ۱ پیمانه
  3. نخود ۱ پیمانه
  4. پیاز یک عدد
  5. پیاز داغ ۵/۱ پیمانه
  6. گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله یک کیلو گرم
  7. نمک .فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  8. روغن محلی کرمانشاهی(روغن حیوانی) یک پیمانه
  9. آب قلمه به مقدار لازم
  10. دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه.

گوشت و پیاز را به همراه مقدار مناسب از آب قلمه (حدود ۱۰ پیمانه) خوب بپزید . حبوبات را هم جدا

پخته و بعد از پخت گوشت و حبوبات .گوشت را کاملا بکوبید تا له شود در موقع کوبیدن گوشت مقداری

از حبوبات را نیز با آن بکوبید .سپس همه را با هم مخلوط کرده. به همراه نمک .فلفل و زردچوبه روی

حرارت متوسط بگذارید  و طی این مدت مدام آش را به هم بزنید .مواظب باشید چون با آب قلمه پخته

شده خیلی سریع ممکن است ته بگیرد. به همین خاطر دستتان را از هم زدن بر ندارید.وقتی دیدید

آش کاملا جا افتاده و غلیظ شده . نصف روغن محلی را داخل آش ریخته کمی مخلوط کنید و زیر

شعله را خاموش کنید. آش را به همان گرمی داخل ظرفهای مورد نظرتان بریزید. و با پیاز داغ و روغن

باقیمانده و دارچین تزیین کنید . امیدوارم که مزه این آش خوشمزه را فراموش نکنید. و وقتی به کرمانشاه

سفر می کنید حتما از این غذای محلی میل بفرمایید.

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه