X
تبلیغات
هنر طباخی - طرز تهیه پنیرخانگی

هنر طباخی

ارائه کننده انواع غذاهای ایرانی و فرنگی .شیرینی.دسر.نوشیدنی

وای که این پنیر خانگی چه عالمی داره .هم خیلی ساده و هم به صرفه .تازه مطمئن هم هست

01417805110201148876.jpg

مواد  لازم.

  1. شیر پاستوریزه ۳ پاکت
  2. سرکه سفید یا آبلیمو یا ماست ۱ فنجان(برای بریدن شیر)
  3. پارچه نازک که بشود شیر بریده شده را صاف کرد.

 

طرز تهیه.

ابتدا درون یک قابلمه شیرها را خالی کرده و روی شعله میگذاریم تا بجوش بیاید . طی این فاصله هر

کدام از موادی را که برای بریده شدن شیر دم دست داشتیم آماده کرده + یک دستمال نخی یا یک

پارچه حریر که آن را روی یک سبد و سبد را داخل یک ظرف بزرگ میگذاریم . وقتی شیر جوش آمد .

سرکه را اضافه میکنیم (فرق نمیکند سرکه یا آبلیمو و یا ماست) بعد با قاشق یک هم به شیر میزنیم

و منتظر می مانیم تا شیر کاملا بریده بریده به حالت پنیرک شود و آب زرد آن جدا شود. وقتی یک قل

زد سریع شعله را خاموش کرده و شیر بریده را داخل دستمال صاف می کنیم .آبی را که از صاف کردن

شیر می ماند را دور نریزید و منتظر بمانید تا کاملا سرد شده و با آن آب نمک برای روی پنیر درست کنید

بعد سریع دستمال را جمع می کنیم و یک جسم سنگین روی آن می گذاریم تا برای چند دقیقه آب

اضافی آن کاملا خارج شود.بعد از این مرحله دستمال را باز می کنیم و پنیر را که کاملا خنک شده تیکه

کرده و در صورت دلخواه به آب باقیمانده نمک و سبزی معطر اضافه کرده و داخل یخچال میگذاریم و فردا

از آن پنیر استفاده میکنیم.

                                                                       نوش جان

[ ] [ ] [ نسرین ]

[ ]



مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه